Samenwerkende Industriekringen Achterhoek (SIKA)

Naoberkrediet 2.0

Laat uw zakelijk netwerk profiteren van de non-profit dienstverlening van Naoberkrediet 2.0, juist nu in deze coronatijd! 

Als Naoberkrediet verleenden we vanaf de vorige crisis in 2008 financiële ondersteuning aan tal van Achterhoekse ondernemers. Hiermee zijn tenminste 250 arbeidsplaatsen behouden voor de regio. Afgelopen jaren kregen we minder aanvragen en vonden ondernemers andere wegen voor financiering. Nu, ten tijde van de coronacrisis, is de behoefte aan financieel advies en ondersteuning weer volop aanwezig, om te overleven of om groeikansen te pakken. Wij verwachten dat deze behoefte in 2021 zelfs zal toenemen.

Daarom is Naoberkrediet met steun van 8RHK Ambassadeurs en de provincie Gelderland, gereactiveerd. Onder de naam Naoberkrediet 2.0 helpen we Achterhoekse ondernemers met kennis, advies en coaching rondom financieringen. We richten ons niet meer primair op kredietverstrekking, maar ondersteunen ondernemers met een goede financieringsaanvraag én met ingangen naar financiële instanties en informals. Projectleider van Naoberkrediet is Hans Goorhuis, een ervaren Achterhoekse ondernemer met een groot netwerk in de financiële wereld.

Heel graag vergroten we onze bekendheid onder uw zakelijke netwerk, opdat zij weten dat Naoberkrediet 2.0 als regionaal non-profit initiatief hen kan helpen met kennis, advies en coaching rondom financieringen. We hebben een laagdrempelige website www.naoberkrediet.nlwaar we onze diensten uiteenzetten en waar ondernemers eenvoudig hun financiële vragen kunnen stellen en contact kunnen opnemen met Naoberkrediet!

Breng uw zakelijke netwerk op de hoogte van Naoberkrediet 2.0 en laat hen profiteren van onze dienstverlening! Zo draagt u bij aan de groei van onze Achterhoekse economie en kunt u mede voorkomen dat bedrijven onnodig kopje onder gaan omdat ze in deze crisis de wegen naar financiële ondersteuning niet weten te vinden. Om het makkelijk te maken, hebben we een pdf-flyer bijgevoegd die u kunt verspreiden binnen uw netwerk. We zijn graag bereid om een korte presentatie te geven op een (online) bijeenkomst.  

Alvast dank voor het delen! Laat het gerust weten wanneer u meer informatie of een afspraak wilt.

Projectleider Naoberkrediet 2.0: Hans Goorhuis (06-22930809 – info@naoberkrediet.nl)